reede, 19. oktoober 2007

Elust ja asjadest...

Elus on palju toredaid asju mida inimene ei tee, kuna ta tavaliselt ei tule selle peale, et seda teha. Näiteks õllekannust veini joomine. Või portveini (ma ei mõtle siin 777-t) joomine. Või siis oma kodulinnas sellisesse kohta minemine, kus sa veel kunagi oma elus käinud pole.
Ja elus on veel rohkem nõmedaid asju mida inimene tegma peab, kuigi tal oleks vaja hoopis muid asju teha samal ajal. Tööl olemine siis kui peaks tegelikult aitama Sõbral muret viinaklaasi uputada. Ehitusfirmadesse mailide saatmine, kust niikuinii mingit vastust tulemas ei ole kuna sinu objekt on lihtsalt liiga väike ja ei tasu plaani võtmist. Tööl boonuse välja rabelemina ajal mil peaksid hoopis õppuste käsku lõpuni kirjutama või kodus ajalugu ümber kirjutama.
Ja siis on veel asju mille tegemine on tüütu, aga mille tulem on lõppkokkuvõttes vägagi positiivne. Nagu näiteks kahest poolpidusest arvutist ühe paugupilli kokkumeisterdamine. Võtab ropult aega ja on surmigav, aga kaks pudelit veini, pool pudelit viskit ja kuuspakk õlut hiljem on noorsandil olemas oma arvuti, millega kannatab mängida. Ehk siis ma ei pea teda kunagi enam oma arvuti taha mängima laskma.
Aga selle Sõbra aitamise asjus tuleks küll midagi ette võtta kiiremas korras. Niigi süda tilgub verd, nähes kui valus tal sisemiselt on. Ja seda paljalt selle tõttu, et inimesed on tõelised värdjad.

Kommentaare ei ole: