neljapäev, 19. juuli 2007

Suvi

Igav on inimesed. Mitte kottigi põnevat ei toimu. Kõik teevad tööd ja rabavad raha teenida. Mina kaasa arvatud. Isegi joomiseks ei jätku aega.
See on tegelikult sellest, et kõrtsides keelati suitsetamine ära. Nüüd on kõrtsides mingid jälgid karsklased ja noored lapsed emadega. Pole nagu seda olemist. Meie soojad suveilmad ei kutsu eriti praegugi välisterrassidel olema, mis siis veel saabuvast talvest rääkida?!? Türa no mitte nad raisad ei taha, et ma neile aktsiisi maksaks. Riik läheb ju pankrotti kui mina ja minusugused vähem suitsetama-jooma hakkame. Aga vääname siis läbi kütuseaktsiisi karsklastele! Joodikud käivad niikuinii jala või sõidavad bussi-taksoga. Miks ei võiks meie, joodikud, riiki üleval pidada? Kõrtsid ongi joodikute jaoks, kainurivärdjad ja lapsed käigu restoranis ja mäktoonaldsis. Meilt on ära võetud ainsad kohad kus me ennast hästi ja koduselt tundsime!
Tra täna õhtul lähen ja nikun naise mullivannis vigaseks. Ja laupäeval joon ennast käpuli ja lähen Kosmikute ja Metsatölli kooslust kaema. Krt peab ellu miskise vungi sisse saama, muidu võib tõesti karsklaseks ära manduda!

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

hmmm suvel pole viga kuniks on normaalseid inimesi :)

Joodik ütles ...

Jah, aga palju neid on? Ise nägid palju normaalseid inimesi laupäeval kõrtsus oli...
Amatöörjoodikud raisk!